Link lub cytat. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2177
Tytuł: Урожайність й поживна цінність зерна сої залежно від сорту
Inne tytuły: Yield and nutritional value of soybeans depending on the variety
Autorzy: Ціздин, Степан Іванович
Słowa kluczowe: урожай
yield
поживність
nutrition
сорт
variety
зерно
grain
соя
soybean
Data wydania: 2024
Wydawca: Львівський національний університет природокористування
Cytat: Ціздин С.І. Урожайність й поживна цінність зерна сої залежно від сорту. Кваліфікаційна робота. Львів, 2024. 76 с.
Abstract: Вивчалася продуктивність і поживність зерна сої різних сортів. Встановлено, що вирощування на дерново-підзолистих поверхнево-оглеєних ґрунтах сої сортів Мілленіум і Аквамарин дозволяє одержувати високі врожаї зерна. При цьому, за виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Аквамарин показав кращі результати, ніж сорт Мілленіум.
Opis: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2177
Występuje w kolekcjach:ОС «Магістр» / Master's degree

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Tsizdyn_mag.pdfКваліфікаційна робота673,39 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi