Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1887
Название: Особливості гастрономічного туризму як перспективного напряму розвитку регіонів країни: сучасний стан та проблеми становлення
Другие названия: Features of gastronomic tourism as a promising direction for regional development: current state and challenges in development
Авторы: Макар, Вікторія Ростиславівна
Ключевые слова: гастрономія, , ,, .
gastronomy, , , ,
гастрономічний фестиваль
gastronomic festival
гастрономічний туризм
gastronomic tourism
кулінарний майстерклас
culinary master class
гастрономічний тур
gastronomic tour
Дата публикации: 2024
Издательство: Львівський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Макар В. Р. «Особливості гастрономічного туризму як перспективного напряму розвитку регіонів країни: сучасний стан та проблеми становлення». Кваліфікаційна робота за спеціальністю 242 Туризм. Львів: ЛНУП, 2024. 84 с.
Краткий осмотр (реферат): АНОТАЦІЯ У кваліфікаційній роботі розглянуто сутність та зміст основних понять у гастрономічному туризмі, його структурні зв’язки з іншими видами туристичної діяльності, описано особливості розвитку та класифікацію гастрономічного туризму. Подано методичні аспекти досліджень гастрономічного туризму, його різновидів та основних напрямків розвитку. Проаналізовано діяльність гастрономічного туризму, особливості розвитку гастрономічних турів в Україні та за її межами, також у кваліфікаційній роботі продемонстровано карту гастрономічних фестивалів світу та кулінарних особливостей по областях України. Наведено напрямки розвитку гастрономічного туризму в Україні та визначено найбільш привабливі об’єкти гастрономічного туризму. На основі результатів досліджень визначено актуальні проблеми становлення та розвитку гастрономічного туризму в Україні, визначено нові можливості та перспективи розвитку гастрономічного туризму в Україні. ANNOTATION The qualification work considers the essence and content of the basic concepts in gastronomic tourism, its structural links with other types of tourism activities, describes the peculiarities of development and classification of gastronomic tourism. The methodological aspects of research on gastronomic tourism, its types and main directions of development are presented. The activities of gastronomic tourism, the peculiarities of the development of gastronomic tours in Ukraine and abroad are analyzed, and the qualification work also shows a map of gastronomic festivals of the world and culinary features in the regions of Ukraine. The directions of development of astronomical tourism in Ukraine are presented and the most attractive objects of gastronomic tourism are identified. Based on the results of the research, the actual problems of formation and development of gastronomic tourism in Ukraine are identified, new opportunities and prospects for the development of gastronomic tourism in Ukraine are determined.
Описание: 242 Туризм
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1887
Располагается в коллекциях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Кваліфікаційна робота Макар В. Р..pdf242 Туризм1,22 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.