Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1887
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМакар, Вікторія Ростиславівна-
dc.date.accessioned2024-11-29T13:09:49Z-
dc.date.available2024-11-29T13:09:49Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМакар В. Р. «Особливості гастрономічного туризму як перспективного напряму розвитку регіонів країни: сучасний стан та проблеми становлення». Кваліфікаційна робота за спеціальністю 242 Туризм. Львів: ЛНУП, 2024. 84 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1887-
dc.description242 Туризмuk_UA
dc.description.abstractАНОТАЦІЯ У кваліфікаційній роботі розглянуто сутність та зміст основних понять у гастрономічному туризмі, його структурні зв’язки з іншими видами туристичної діяльності, описано особливості розвитку та класифікацію гастрономічного туризму. Подано методичні аспекти досліджень гастрономічного туризму, його різновидів та основних напрямків розвитку. Проаналізовано діяльність гастрономічного туризму, особливості розвитку гастрономічних турів в Україні та за її межами, також у кваліфікаційній роботі продемонстровано карту гастрономічних фестивалів світу та кулінарних особливостей по областях України. Наведено напрямки розвитку гастрономічного туризму в Україні та визначено найбільш привабливі об’єкти гастрономічного туризму. На основі результатів досліджень визначено актуальні проблеми становлення та розвитку гастрономічного туризму в Україні, визначено нові можливості та перспективи розвитку гастрономічного туризму в Україні. ANNOTATION The qualification work considers the essence and content of the basic concepts in gastronomic tourism, its structural links with other types of tourism activities, describes the peculiarities of development and classification of gastronomic tourism. The methodological aspects of research on gastronomic tourism, its types and main directions of development are presented. The activities of gastronomic tourism, the peculiarities of the development of gastronomic tours in Ukraine and abroad are analyzed, and the qualification work also shows a map of gastronomic festivals of the world and culinary features in the regions of Ukraine. The directions of development of astronomical tourism in Ukraine are presented and the most attractive objects of gastronomic tourism are identified. Based on the results of the research, the actual problems of formation and development of gastronomic tourism in Ukraine are identified, new opportunities and prospects for the development of gastronomic tourism in Ukraine are determined.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectгастрономія, , ,, .uk_UA
dc.subjectgastronomy, , , ,uk_UA
dc.subjectгастрономічний фестивальuk_UA
dc.subjectgastronomic festivaluk_UA
dc.subjectгастрономічний туризмuk_UA
dc.subjectgastronomic tourismuk_UA
dc.subjectкулінарний майстеркласuk_UA
dc.subjectculinary master classuk_UA
dc.subjectгастрономічний турuk_UA
dc.subjectgastronomic touruk_UA
dc.titleОсобливості гастрономічного туризму як перспективного напряму розвитку регіонів країни: сучасний стан та проблеми становленняuk_UA
dc.title.alternativeFeatures of gastronomic tourism as a promising direction for regional development: current state and challenges in developmentuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Кваліфікаційна робота Макар В. Р..pdf242 Туризм1,22 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.