Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1865
Название: | Автоматизація експертної оцінки компетенцій персоналу |
Другие названия: | Automation of expert assessment of competencies staff |
Авторы: | Гупаловський, Богдан Зеновійович |
Ключевые слова: | система автоматизації automation system експертна оцінка expert assessment компетенції competencies персонал staff інтелектуальні технології intelligent technologies |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Львівський національний університет природокористування |
Библиографическое описание: | Гупаловський Б.З. Автоматизація експертної оцінки компетенцій персоналу : кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024. 59 c. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто та проаналізовано методи і відповідні технологічні процеси експертної оцінки компетенцій персоналу. Показано, що інтегрований процес експертної оцінки компетенцій персоналу складається з двох технологічних процесів: періодичної самооцінки та експертної оцінки персоналу за різними методиками, а також самопідготовки кандидатів на вакантні посади та підвищення кваліфікації діючих працівників з використанням сучасних інтелектуальних інформаційних технологій. Розроблено структурні схеми організації як періодичної експертної оцінки, так і підсумкової атестації персоналу . Проаналізовано переваги, а також недоліки підходу до автоматизації оцінки компетенцій персоналу з використанням штучного інтелекту та аналітики даних. |
Описание: | Спеціальність 151 "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології" |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1865 |
Располагается в коллекциях: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Gupalovsky_bach.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,95 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.