Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1290
Название: Вплив сортових особливостей на урожайність і поживність зерна гороху польового
Другие названия: The influence of varietal characteristics on yield and nutrition of field pea grain
Авторы: Ціцюра, Руслан Богданович
Ключевые слова: горох польовий
field peas
урожайність
productivity
поживність зерна
grain nutrition
Дата публикации: 2024
Издательство: Львівський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Ціцюра Р. Б. Вплив сортових особливостей на урожайність і поживність зерна гороху польового. Дубляни, 2024 р. 88 с.
Краткий осмотр (реферат): Як свідчать дослідження у 2022-2023 році горох польовий сорту Фундатор мав більшу довжину стебла, кількість бобів на рослинах і кількість зерен у бобі, порівняно з сортом Древлянська. Також він характеризувався вищою масою зерна на рослинах та масою 1000 зерен. У зерні сорту Фундатор вміст протеїну, білку і безазотистих екстрактивних речовин у сухій речовині був більшим, ніж в сорту Древлянська, а клітковини і золи ‒ меншим. Вміст кормових одиниць у зерні гороху польового сорту Фундатор також перевищував сорт Древлянська. Вміст обмінної енергії та кількістю енергетичних кормових одиниць у зерні сорту Фундатор були вищими, ніж у сорту Древлянська.
Описание: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1290
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tsitsyura_mag(1).pdfКваліфікаційна робота626,35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.