Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1290
Назва: | Вплив сортових особливостей на урожайність і поживність зерна гороху польового |
Інші назви: | The influence of varietal characteristics on yield and nutrition of field pea grain |
Автори: | Ціцюра, Руслан Богданович |
Ключові слова: | горох польовий field peas урожайність productivity поживність зерна grain nutrition |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Львівський національний університет природокористування |
Бібліографічний опис: | Ціцюра Р. Б. Вплив сортових особливостей на урожайність і поживність зерна гороху польового. Дубляни, 2024 р. 88 с. |
Короткий огляд (реферат): | Як свідчать дослідження у 2022-2023 році горох польовий сорту Фундатор мав більшу довжину стебла, кількість бобів на рослинах і кількість зерен у бобі, порівняно з сортом Древлянська. Також він характеризувався вищою масою зерна на рослинах та масою 1000 зерен. У зерні сорту Фундатор вміст протеїну, білку і безазотистих екстрактивних речовин у сухій речовині був більшим, ніж в сорту Древлянська, а клітковини і золи ‒ меншим. Вміст кормових одиниць у зерні гороху польового сорту Фундатор також перевищував сорт Древлянська. Вміст обмінної енергії та кількістю енергетичних кормових одиниць у зерні сорту Фундатор були вищими, ніж у сорту Древлянська. |
Опис: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1290 |
Розташовується у зібраннях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tsitsyura_mag(1).pdf | Кваліфікаційна робота | 626,35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.