Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1287
Название: | Вивчення гібридних особливостей формування урожайності та поживної цінності зерна ячменю озимого |
Другие названия: | Study of hybrid features of yield formation and nutritional value of winter barley grain |
Авторы: | Куцик, Тарас Вікторович |
Ключевые слова: | ячмінь озимий winter barley урожайність productivity поживність зерна grain nutrition |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Львіський національний університет природокористування |
Библиографическое описание: | Куцик Т. В. Вивчення гібридних особливостей формування урожайності та поживної цінності зерна ячменю озимого. Дубляни, 2024 р. 85 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Відзначено сприятливий вплив ґрунтових та гідротермічних умов 2022-2023 рр. на вирощування гібридів ячменю озимого СИ Комет і Галатіон. При цьому встановлено, що рослини гібриду СИ Комет за цих умов відрізнялись більшою висотою, а рослини гібриду Галатіон довшим колосом, кількістю колосків і вищим коефіцієнтом продуктивного кущіння. Зерно ячменю озимого гібриду Галатіон характеризувалось вищим вмістом сухої речовини і в ній більшою кількістю білку, жиру та безазотистих екстрактивних речовин. У зерні гібриду СИ Комет в сухій речовині був більшим вміст клітковини. Вирощування гібриду ячменю озимого Галатіон збільшує вихід кормових одиниць, перетравного протеїну та кормо-протеїнових одиниць з га посівів. |
Описание: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1287 |
Располагается в коллекциях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kutsyk_mag(1).pdf | Кваліфікаційна робота | 946,72 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.