Link lub cytat. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1287
Tytuł: Вивчення гібридних особливостей формування урожайності та поживної цінності зерна ячменю озимого
Inne tytuły: Study of hybrid features of yield formation and nutritional value of winter barley grain
Autorzy: Куцик, Тарас Вікторович
Słowa kluczowe: ячмінь озимий
winter barley
урожайність
productivity
поживність зерна
grain nutrition
Data wydania: 2024
Wydawca: Львіський національний університет природокористування
Cytat: Куцик Т. В. Вивчення гібридних особливостей формування урожайності та поживної цінності зерна ячменю озимого. Дубляни, 2024 р. 85 с.
Abstract: Відзначено сприятливий вплив ґрунтових та гідротермічних умов 2022-2023 рр. на вирощування гібридів ячменю озимого СИ Комет і Галатіон. При цьому встановлено, що рослини гібриду СИ Комет за цих умов відрізнялись більшою висотою, а рослини гібриду Галатіон довшим колосом, кількістю колосків і вищим коефіцієнтом продуктивного кущіння. Зерно ячменю озимого гібриду Галатіон характеризувалось вищим вмістом сухої речовини і в ній більшою кількістю білку, жиру та безазотистих екстрактивних речовин. У зерні гібриду СИ Комет в сухій речовині був більшим вміст клітковини. Вирощування гібриду ячменю озимого Галатіон збільшує вихід кормових одиниць, перетравного протеїну та кормо-протеїнових одиниць з га посівів.
Opis: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1287
Występuje w kolekcjach:ОС «Магістр» / Master's degree

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Kutsyk_mag(1).pdfКваліфікаційна робота946,72 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi