Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/989
Название: Інтенсивність накопичення важких металів овочами в умовах закритого грунту
Другие названия: Intensity of accumulation of heavy metals by vegetables in closed ground conditions
Авторы: Петросюк, Денис Тарасович
Ключевые слова: овочі, червоний перець, помідори, огірки, цибуля, свинець, кадмій, цинк, мідь, концентрація, коефіцієнт небезпеки
vegetables, red pepper, tomatoes, cucumbers, onions, lead, cadmium, zinc, copper, concentration, hazard factor
Дата публикации: 2024
Издательство: Львівський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Петросюк Д.Т. Інтенсивність накопичення важких металів овочами в умовах закритого грунту. Кваліфікаційна робота. Кафедра екології. Дубляни, Львівський НУП, 2024.66 с.
Краткий осмотр (реферат): Вивчено накопичення важких металів (свинець, кадмій, цинк, мідь) у овочах, вирощених в умовах закритого грунту. Встановлено, що всі досліджені овочі закритого грунту (червоний перець, помідори, огірки, цибуля) містили важкі метали (свинець, кадмій, цинк, мідь) у концентрації меншій за ГДК. У розрізі окремих видів овочів високу акумулюючу здатність по відношенню до свинцю, кадмію та цинку демонстрував червоний перець, а до міді – цибуля. Коефіцієнт небезпеки важких металів у овочах не перевищував граничний поріг 1,0.
Описание: Спеціальність 101 «Екологія».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/989
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Петросюк.pdfКваліфікаційна робота1,69 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.