Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/907
Название: Методичні рекомендації до написання кваліфікаційної роботи здобувачами РВО «Магістр», які навчаються на ОПП «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» спеціальності 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство»
Авторы: Бальковський, Володимир Васильович
Косилович, Галина Олексіївна
Дидів, Ольга Йосипівна
Гулько, Богдан Іванович
Рожко, Іванна Семенівна
Дидів, Ігор Володимирович
Стефанюк, Світлана Василівна
Підлубенко, Ірина Михайлівна
Дата публикации: 2023
Издательство: Львівський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Бальковський В. В., Косилович Г. О., Дидів О. Й. та інші. Методичні рекомендації до написання кваліфікаційної роботи здобувачами РВО «Магістр», які навчаються на ОПП «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» спеціальності 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство». Львів, 2023, 63 с.
Краткий осмотр (реферат): У методичних рекомендаціях визначено вимоги щодо написання кваліфікаційної роботи здобувачами РВО «Магістр», які навчаються на ОПП «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» спеціальності 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство», її структури і оформлення.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/907
Располагается в коллекциях:Аграрні та природничі науки / Agricultural and Natural Sciences

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційних робіт ОПП СВ.pdfМетодичні рекомендації527,28 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.