Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/828
Название: Розробка еколого-технічних параметрів використання відновлюючих джерел енергії на прикладі візит-центру Урочища «Чорні озера»
Другие названия: Development of ecological and technical parameters for the use of renewable energy sources on the example of the Visitor Centre of the Tract “Black Lakes”
Авторы: ДАХНОВИЧ, Ольга Дмитрівна
Ключевые слова: Національний природний парк, заповідник, сонячні панелі, теплові помпи, альтернативні джерела енергії
National nature park, nature reserve, solar panels, heat pumps, alternative energy sources
Дата публикации: 2023
Издательство: Львівський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Дахнович О.Д. Розробка еколого-технічних параметрів використання відновлювальних джерел енергії на прикладі візит-центру Урочища «Чорні озера». Кваліфікаційна робота. Львів, Львівський НУП, 2023 р, 60.
Краткий осмотр (реферат): Згідно проаналізованих даних охарактеризовано перспективи розвитку і використання сонячної енергетики у світі та в Україні зокрема. На основі проведених розрахунків ми отримали результати досліджень системи енергозабезпечення еколого-просвітницького візит-центру, а також розрахунок екологічної ефективності застосування засобів відновлювальної енергетики. Встановлено, що річні експлуатаційні витрати на теплопостачання з використанням теплової помпи та сонячних колекторів буде меншим у кілька разів від системи, яка була б побудована на базі газового котла. Основною проблемою забезпечення таких об’єктів електроенергією та опаленням полягає в тому, що вони знаходяться віддалено від населених пунктів, тому ми пропонуємо використання альтернативних джерел енергії.
Описание: 183 «Технології захисту навколишнього середовища»
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/828
Располагается в коллекциях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Дахнович О - Кваліфікаційна робота.pdfКваліфікаційна робота2,62 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.