Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/801
Название: Проект покращення умов та безпеки праці у ПрАТ ― Великомостівський агротехсервіс‖ з розробкою конструкції пристрою для піднімання автомобілів (частина 1)
Другие названия: The project to improve working conditions and safety in PJSC ―Velikomostivsky agrotechservice‖ with the development of the design of the device for lifting cars (part 1)
Авторы: Шмагала, Андрій Ігорович
Ключевые слова: Умови та безпека праці
Working conditions and safety
автосервіс
car service
автомобіль
car
Дата публикации: 2023
Издательство: Львівський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Шмагала А.І. Проект покращення умов та безпеки праці у ПрАТ ―Великомостівський агротехсервіс‖ з розробкою конструкції пристрою для піднімання автомобілів (частина 1). ЛНУП, 2023. 53 с.
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано стан функціонування підприємства, особливості безпеки праці і параметрів, що їх характеризують. Розроблено комплекс організаційних, технологічно-виробничих заходів з покращення умов праці під час технічного обслуговування і ремонту у підрозділах підприємства. На основі обґрунтування потреби і літературного пошуку, розроблено пристрій для піднімання техніки, теоретично обґрунтовано параметри забезпечення його надійної роботи.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/801
Располагается в коллекциях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Шмагала А_23.pdf900,2 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.