Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/719
Название: Вплив фестивального туризму на туристичний імідж регіону
Другие названия: Festival tourism impact on the tourist image of the region
Авторы: Сенчишак, Соломія Андріївна
Ключевые слова: фестиваль
festival
фестивальний туризм
festival tourism
туристичний імідж
tourist image
подієвий туризм
event tourism
туристичний потенціал
tourist potential,
туристичний потік
tourist flow
конкурентоспроможність
competitiveness
Дата публикации: 26-июн-2023
Издательство: Дубляни: ЛНУП
Библиографическое описание: Сенчишак С.А. Вплив фестивального туризму на туристичний імідж регіону: кваліф. робота за спеціальністю “Туризм”. Львів : ЛНУП, 2023. 71 с.
Краткий осмотр (реферат): В кваліфікаційній роботі розкрито роль фестивального туризму у формуванні та зміцненні туристичного іміджу Львівської області. Досліджено історію розвитку фестивального руху в регіоні, висвітлено різноманітність та унікальність фестивалів, які проводяться у Львівській області. В першому розділі кваліфікаційної роботи досліджується сутність фестивального туризму як окремої галузі туризму, яка базується на організації та проведенні різноманітних фестивалів, аналізуються характерні риси фестивального туризму, його цілі та особливості, а також роль, яку він відіграє у задоволенні туристичного попиту. Проведений аналіз світового досвіду розвитку фестивального туризму і розкрито передумови його розвитку в Україні, наведені приклади успішних фестивалів у світі та їх вплив на туристичний імідж, обґрунтовано перспективи та перешкоди для розвитку фестивального туризму в Україні. В другому розділі дослідження проведений аналіз сучасного стану розвитку фестивального туризму у Львівській області, виявлено тенденції та напрями розвитку фестивального туризму, зокрема зміни в популярності фестивалів, розмаїтті їх тематик та форматів, досліджена тематична структура фестивального туризму у Львівській області, включаючи різноманітність тематики та спрямування фестивалів, представлено локації та місцевості, де проводяться фестивалі, а також описана періодичність та тривалість цих заходів. В третьому розділі роботи обґрунтовано перспективний потенціал розвитку фестивального туризму у Львівській області, запропоновано напрямки для розширення тематики та кількості фестивалів, розвитку нових форматів та інноваційних підходів у їх організації, розроблено пропозиції щодо покращення маркетингової стратегії та просування фестивального туризму для приваблення більшої кількості туристів. В четвертому розділі роботи описані питання охорони праці під час проведення фестивалів, проведений аналіз ризиків, пов'язаних з організацією та проведенням фестивалів, які можуть вплинути на безпеку і здоров'я працівників та учасників заходу.
Описание: 242 Туризм
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/719
Располагается в коллекциях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Диплом Сенчишак Соломія_кваліфікаційна робота.pdf2,95 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.