Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/682
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЛуньо, Богдан Васильович-
dc.date.accessioned2023-06-25T22:30:19Z-
dc.date.available2023-06-25T22:30:19Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЛуньо Б.В. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки тіста із використанням модернізованого тістоприготувального агрегату : дипломний проєкт. Львів, 2023. 55с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/682-
dc.descriptionСпеціальність 208 "Агроінженерія"uk_UA
dc.description.abstractОбґрунтовано технологічні процеси обробки тіста при виробництві хлібобулочних виробів. Здійснено модернізацію тістоприготувального агрегати, зокрема визначення конструктивних, кінематичних та інші параметрів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯuk_UA
dc.subjectтістоuk_UA
dc.subjectdoughuk_UA
dc.subjectхлібобулочні виробиuk_UA
dc.subjectbaked goodsuk_UA
dc.subjectтістоприготувальний агрегатuk_UA
dc.subjectdough machine unituk_UA
dc.titleПідвищення ефективності технологічного процесу обробки тіста із використанням модернізованого тістоприготувального агрегатуuk_UA
dc.title.alternativeIncreasing the efficiency of the technological process of dough processing using a modernized dough-making unituk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Lunjo_bak.pdf969,07 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.