Link lub cytat.
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/682
Tytuł: | Підвищення ефективності технологічного процесу обробки тіста із використанням модернізованого тістоприготувального агрегату |
Inne tytuły: | Increasing the efficiency of the technological process of dough processing using a modernized dough-making unit |
Autorzy: | Луньо, Богдан Васильович |
Słowa kluczowe: | тісто dough хлібобулочні вироби baked goods тістоприготувальний агрегат dough machine unit |
Data wydania: | 2023 |
Wydawca: | ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ |
Cytat: | Луньо Б.В. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки тіста із використанням модернізованого тістоприготувального агрегату : дипломний проєкт. Львів, 2023. 55с. |
Abstract: | Обґрунтовано технологічні процеси обробки тіста при виробництві хлібобулочних виробів. Здійснено модернізацію тістоприготувального агрегати, зокрема визначення конструктивних, кінематичних та інші параметрів. |
Opis: | Спеціальність 208 "Агроінженерія" |
URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/682 |
Występuje w kolekcjach: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Lunjo_bak.pdf | 969,07 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi