Link lub cytat. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/682
Tytuł: Підвищення ефективності технологічного процесу обробки тіста із використанням модернізованого тістоприготувального агрегату
Inne tytuły: Increasing the efficiency of the technological process of dough processing using a modernized dough-making unit
Autorzy: Луньо, Богдан Васильович
Słowa kluczowe: тісто
dough
хлібобулочні вироби
baked goods
тістоприготувальний агрегат
dough machine unit
Data wydania: 2023
Wydawca: ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ
Cytat: Луньо Б.В. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки тіста із використанням модернізованого тістоприготувального агрегату : дипломний проєкт. Львів, 2023. 55с.
Abstract: Обґрунтовано технологічні процеси обробки тіста при виробництві хлібобулочних виробів. Здійснено модернізацію тістоприготувального агрегати, зокрема визначення конструктивних, кінематичних та інші параметрів.
Opis: Спеціальність 208 "Агроінженерія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/682
Występuje w kolekcjach:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Lunjo_bak.pdf969,07 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi