Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/646
Название: Удосконалення конструкції автомобіля для перевезення борошна
Другие названия: Improvement of a car design for flour transportation
Авторы: Стецик, Роман Васильович
Ключевые слова: автомобіль
car
конструкція
construction
навантажувальний пристрій
loading device
Дата публикации: 2023
Издательство: Львівський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Стецик Р. В. Удосконалення конструкції автомобіля для перевезення борошна : кваліфікаційна робота. Львів, 2023. 60 с.
Краткий осмотр (реферат): У кваліфікаційній роботі описано вимоги та призначення до У кваліфікаційній роботі проведено огляд автомобілів-муковозів. Визначені параметри і характеристики навантажувального пристрою для муки, що встановлені на цистерні. Проведено аналіз шляхів удосконалення конструкції автомобіля-муковоза. Розглянуто борошновози, які потрібні для перевезення борошна та інших сипучих продуктів. Здійснено визначення вертикального навантаження несучої конструкції вагона-цистерни при русі в порожньому стані по нерівності. Встановлено, що використання фрикційних зв'язків, реалізованих за допомогою підшипників, дозволяє знизити динамічне навантаження вагона-цистерни майже на 35% порівняно з прототипом. Проведено дослідження та аналіз стійкості автоцистерни автомобіля-муковоза. Отримані залежності критичних швидкостей руху від: кута віражу; по перевертанню від ширини колії муко воза; по перевертанню від положення центра мас цистерни муко воза та по перевертанню від кута повороту керованих коліс тягача муко воза. Здійснено розрахунок всмоктувальної та нагнітальної системи пневмотранспортного механізму для транспортування борошна. Проведено розрахунок відцентрової помпи повітронадувного механізму. Проаналізовано стійкість автоцистерни борошновоза. Визначено зміну критичної швидкості перевертання залежно від різних конструктивних параметрів транспортного засобу. Технічний рівень виробу на 11% вище ніж у попередніх моделях.
Описание: Спеціальність 274 "Автомобільний транспорт"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/646
Располагается в коллекциях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Stecuk_bach.pdfКваліфікаційна робота1,71 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.