Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/631
Название: Розробка інтернет магазину для продажу мобільних телефонів
Другие названия: Development of an Internet-shop for the mobile phones sale
Авторы: Лисейко, Юрій Іванович
Ключевые слова: інтернет-магазин
online store, mobile phones
мобільні телефони
mobile phones
сайт
website
стек MERN
MERN stack
модель SPA
SPA model
Дата публикации: 2023
Издательство: Львівський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Розробка інтернет магазину для продажу мобільних телефонів. Лисейко Ю.І. Кафедра ІТ – Дубляни, Львівський НУП, 2023. 67 с.
Краткий осмотр (реферат): Здійснено аналіз предметної області дослідження, визначено поняття та основні характеристики електронної комерції, особливості концепції інтернет- магазинів як одного з основних типів веб-сайтів, проаналізовано основні переваги та недоліки інтернет-магазинів, визначено класифікацію та характеристики методів розробки. Детально пояснені різні технології, які поєднуються для формування стеку MERN, що вони демонструють, як вони функціонують та з'єднуються. Крім того здійснено аналіз, інших інструментів, які допомагають керувати даними додатків, обробкою помилок та аутентифікацією користувача. Обговорено та вивчено шляхи реалізації кінцевої програми – інтернет магазину з продажу мобільної техніки Обрано модель SPA, оскільки вона дає швидкість і простоту використання. Під цю модель обрано базу даних mongoDb і зберігання цієї бази даних на серверах mongoDb. Написано модулі для хедера, адаптованість якого забезпечується наявністю мобільного і десктопного хедера, які вмикаються в залежності від ширини екрана. Реалізовано сторінки з купівлею товарів та сторінки для улюблених товарів і кошика. Розроблено заходи щодо охорони праці.
Описание: Спеціальність 126 «Інформаційні системи та технології»
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/631
Располагается в коллекциях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Лисейко_Іт-22сп.pdf3,43 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.