Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/558
Название: Процеси і засоби для подрібнення насіння олійних культур
Другие названия: Processes and means for refining oil seed
Авторы: Шевчук, Віктор Володимирович
Сукач, Олег Михайлович
Ключевые слова: олійні культури
oil crops
засоби подрібнення
means of grinding
насіння
seeds
Дата публикации: 2018
Издательство: Львівський національний аграрний університет
Библиографическое описание: Шевчук В.В., Сукач О.М. Процеси і засоби для подрібнення насіння олійних культур: монографія. Львів: Львівський національний аграрний університет, 2018. 105 с.
Краткий осмотр (реферат): Монографія присвячена аналізу технологічних схем переробки насіння олійних культур, оцінці способів і засобів його подрібнення перед пресуванням, а також – наведено розроблену плющилку насіння олійних культур, що призначена для малих переробних цехів сільськогосподарських підприємств. У монографії представлено дослідження механіко-технологічних властивостей насіння олійних культур. Розроблено моделі, що описують умови стиску і роздавлювання насінин кулястої та еліпсоїдної форм, та отримано залежності від сили стиску таких параметрів, як деформація насінин і максимальний тиск на них. Також, запропоновано динамічну модель взаємодії вальцьового робочого органа з насінинами; залежність діаметра валків від зазору між ними; закономірності зміни продуктивності плющилки та споживаної нею потужності. Представлено низку технічних рішень, що дозволяють збільшити вихід олії в технологічному процесі при зменшених енергозатратах. Для наукових працівників, студентів, власників малих переробних цехів сільськогосподарських підприємств, науково-дослідних установ.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/558
Располагается в коллекциях:Технічні науки / Technical Sciences

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Shevchuk_monograf.pdfМонографія3,89 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.