Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/499
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКанюк, Юліана Володимирівна-
dc.date.accessioned2023-03-10T07:48:46Z-
dc.date.available2023-03-10T07:48:46Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКанюк Ю.В. Організація та методичні засади проведення контролю готової продукції, товарів в фермерському господарстві «Колос-К» Самбірського району Львівської області: магістерська робота. Львів, 2022.105 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/499-
dc.descriptionСпеціальність 071 "Облік і оподаткування"uk_UA
dc.description.abstractАНОТАЦІЯ Розглянуто економічний зміст готової продукції, її класифікацію та значення, нормативно-правове забезпечення обліку готової продукції та методику дослідження. Вивчено та проаналізовано облік та контроль готової продукції, який здійснюється на досліджуваному підприємстві, зокрема його практичні і теоретичні аспекти. Запропоновано вектори вдосконалення обліку і контролю готової продукції на підприємстві, а саме заходи щодо оптимізації та покращення методики обліку і контролю готової продукції, товарів у підприємстві, що, на нашу думку, сприятимуть кращому відображенню виробничо–господарської діяльності суб’єктів господарювання в обліку, запровадженню нових технологій в обліковий процес та контроль. ANNOTATION The economic content of finished products, their classification and meaning, regulatory and legal support for the accounting of finished products and the research methodology are considered. The accounting and control of finished products, which is carried out at the researched enterprise, was studied and analyzed, in particular, its practical and theoretical aspects. Vectors for improving the accounting and control of finished products at the enterprise are proposed, namely, measures to optimize and improve the methodology of accounting and control of finished products and goods in the enterprise, which, in our opinion, will contribute to a better reflection of the production and economic activity of business entities in accounting, the introduction of new technologies in the accounting process and control.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectОрганізаціяuk_UA
dc.subjectOrganizationuk_UA
dc.subjectметодичні засадиuk_UA
dc.subjectMethodological Fundamentalsuk_UA
dc.subjectготової продукціїuk_UA
dc.subjectFinished Goodsuk_UA
dc.titleОрганізація та методичні засади проведення контролю готової продукції, товарів в фермерському господарстві «Колос-К» Самбірського району Львівської областіuk_UA
dc.title.alternativeOrganization and Methodological Fundamentals of Control of Finished Goods in the Farm “Kolos-K” of Sambir District, Lviv Regionuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Kaniuk_mag.pdfКваліфікаційна робота2,1 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.