Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/499
Title: Організація та методичні засади проведення контролю готової продукції, товарів в фермерському господарстві «Колос-К» Самбірського району Львівської області
Other Titles: Organization and Methodological Fundamentals of Control of Finished Goods in the Farm “Kolos-K” of Sambir District, Lviv Region
Authors: Канюк, Юліана Володимирівна
Keywords: Організація
Organization
методичні засади
Methodological Fundamentals
готової продукції
Finished Goods
Issue Date: 2022
Publisher: Львівський національний університет природокористування
Citation: Канюк Ю.В. Організація та методичні засади проведення контролю готової продукції, товарів в фермерському господарстві «Колос-К» Самбірського району Львівської області: магістерська робота. Львів, 2022.105 с.
Abstract: АНОТАЦІЯ Розглянуто економічний зміст готової продукції, її класифікацію та значення, нормативно-правове забезпечення обліку готової продукції та методику дослідження. Вивчено та проаналізовано облік та контроль готової продукції, який здійснюється на досліджуваному підприємстві, зокрема його практичні і теоретичні аспекти. Запропоновано вектори вдосконалення обліку і контролю готової продукції на підприємстві, а саме заходи щодо оптимізації та покращення методики обліку і контролю готової продукції, товарів у підприємстві, що, на нашу думку, сприятимуть кращому відображенню виробничо–господарської діяльності суб’єктів господарювання в обліку, запровадженню нових технологій в обліковий процес та контроль. ANNOTATION The economic content of finished products, their classification and meaning, regulatory and legal support for the accounting of finished products and the research methodology are considered. The accounting and control of finished products, which is carried out at the researched enterprise, was studied and analyzed, in particular, its practical and theoretical aspects. Vectors for improving the accounting and control of finished products at the enterprise are proposed, namely, measures to optimize and improve the methodology of accounting and control of finished products and goods in the enterprise, which, in our opinion, will contribute to a better reflection of the production and economic activity of business entities in accounting, the introduction of new technologies in the accounting process and control.
Description: Спеціальність 071 "Облік і оподаткування"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/499
Appears in Collections:ОС «Магістр» / Master's degree

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kaniuk_mag.pdfКваліфікаційна робота2,1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.