Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/432
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМарунчак, Христина Володимирівна-
dc.date.accessioned2023-03-02T09:45:26Z-
dc.date.available2023-03-02T09:45:26Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationМарунчак Х.В. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна кукурудзи різних гібридів: магістерська робота. Львів, 2022. 88 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/432-
dc.descriptionСпеціальність 201 "Агрономія"uk_UA
dc.description.abstractДосліджувався вплив гібриду на урожайність і поживну цінність зерна кукурудзи. Показано, що вирощування на дерново-підзолистих поверхнево-оглеєних ґрунтах кукурудзи гібридів ДН Паланок і ДН Патріот дає можливість одержувати високі врожаї. За поживністю, виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками гібрид кукурудзи ДН Патріот мав кращі показники, ніж гібрид ДН Паланок.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectпродуктивністьuk_UA
dc.subjectproductivityuk_UA
dc.subjectпоживністьuk_UA
dc.subjectnutritionuk_UA
dc.subjectгібрид,uk_UA
dc.subjecthybriduk_UA
dc.subjectзерно кукурудзиuk_UA
dc.subjectcorn grainuk_UA
dc.title. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна кукурудзи різних гібридівuk_UA
dc.title.alternativePeculiarities of yield formation and nutritional value of corn grain of various hybridsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Marunchak_mag.pdf.pdfКваліфікаційна робота859,47 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.