Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/432
Назва: . Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна кукурудзи різних гібридів
Інші назви: Peculiarities of yield formation and nutritional value of corn grain of various hybrids
Автори: Марунчак, Христина Володимирівна
Ключові слова: продуктивність
productivity
поживність
nutrition
гібрид,
hybrid
зерно кукурудзи
corn grain
Дата публікації: 2022
Видавництво: Львівський національний університет природокористування
Бібліографічний опис: Марунчак Х.В. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна кукурудзи різних гібридів: магістерська робота. Львів, 2022. 88 с.
Короткий огляд (реферат): Досліджувався вплив гібриду на урожайність і поживну цінність зерна кукурудзи. Показано, що вирощування на дерново-підзолистих поверхнево-оглеєних ґрунтах кукурудзи гібридів ДН Паланок і ДН Патріот дає можливість одержувати високі врожаї. За поживністю, виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками гібрид кукурудзи ДН Патріот мав кращі показники, ніж гібрид ДН Паланок.
Опис: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/432
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Marunchak_mag.pdf.pdfКваліфікаційна робота859,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.