Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/432
Назва: | . Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна кукурудзи різних гібридів |
Інші назви: | Peculiarities of yield formation and nutritional value of corn grain of various hybrids |
Автори: | Марунчак, Христина Володимирівна |
Ключові слова: | продуктивність productivity поживність nutrition гібрид, hybrid зерно кукурудзи corn grain |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Львівський національний університет природокористування |
Бібліографічний опис: | Марунчак Х.В. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна кукурудзи різних гібридів: магістерська робота. Львів, 2022. 88 с. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджувався вплив гібриду на урожайність і поживну цінність зерна кукурудзи. Показано, що вирощування на дерново-підзолистих поверхнево-оглеєних ґрунтах кукурудзи гібридів ДН Паланок і ДН Патріот дає можливість одержувати високі врожаї. За поживністю, виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками гібрид кукурудзи ДН Патріот мав кращі показники, ніж гібрид ДН Паланок. |
Опис: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/432 |
Розташовується у зібраннях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Marunchak_mag.pdf.pdf | Кваліфікаційна робота | 859,47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.