Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2942| Название: | Дослідження конструктивних параметрів дозатора зернової сировини |
| Другие названия: | Research on the design parameters of a grain raw material dispenser |
| Авторы: | Єрошкін, Даниїл Юрійович |
| Ключевые слова: | Дослідження Research Дозатор Batcher Зерно Grain Сировина Raw material |
| Дата публикации: | 2025 |
| Издательство: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького |
| Библиографическое описание: | Єрошкін Д.Ю. Дослідження конструктивних параметрів дозатора зернової сировини : магістерська робота. Львів, 2025. 76 с. |
| Краткий осмотр (реферат): | У кваліфікаційній роботі виконано удосконалення конструкції вагового бункерного дозатора зернової сировини і досліджено його робочі параметри. Розроблена конструкція дозволяє підвищити точність дозування завдяки застосуванню тензометричних датчиків, оптимізації форми бункера та автоматизованому керуванню подачею матеріалу. Проведено порівняльний аналіз існуючих дозаторів, патентний пошук, математичне моделювання процесу дозування, побудовано графічні залежності між конструктивними і режимними параметрами. Отримані результати підтвердили ефективність модернізованої системи, яка забезпечує стабільну роботу, енергоощадність і високу метрологічну точність. Розроблені рекомендації можуть бути використані при проектуванні дозаторів у борошномельній, комбікормовій, харчовій та хімічній промисловості. |
| Описание: | Спеціальність 133 Галузеве машинобудування |
| URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2942 |
| Располагается в коллекциях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Yeroshkin_mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 2,27 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.