Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2925
Название: Організація технічного сервісу обладнання ковбасних цехів
Другие названия: Organization of technical service for sausage factory equipment
Авторы: Стружинський, Андрій Романович
Ключевые слова: Ковбасний цех
Sausage shop
технічний сервіс
, technical service
ковбасні вироби
sausage products
Дата публикации: 2025
Издательство: Львіський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Ґжицького
Библиографическое описание: Стружинський А.Р. Організація технічного сервісу обладнання ковбасних цехів: дипломна робота. Львів, 2025. 89 с.
Краткий осмотр (реферат): The main factors of technological processes of sausage production are analyzed, the goal and objectives of the work, the sequence of its implementation are determined. The strategy of technical service of equipment of sausage workshops is substantiated, depending on the operating conditions and operating hours. The organizational and technological prerequisites for organizing technical service of equipment of sausage workshops are described, a plan of a universal site for performing technical maintenance and repair of technological machines and devices is proposed.
Описание: Спеціальність 208 "Агроінженерія"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2925
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Strugynskuy_mag.pdfСпеціальність 208 "Агроінженерія"1,33 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.