Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2925| Название: | Організація технічного сервісу обладнання ковбасних цехів |
| Другие названия: | Organization of technical service for sausage factory equipment |
| Авторы: | Стружинський, Андрій Романович |
| Ключевые слова: | Ковбасний цех Sausage shop технічний сервіс , technical service ковбасні вироби sausage products |
| Дата публикации: | 2025 |
| Издательство: | Львіський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Ґжицького |
| Библиографическое описание: | Стружинський А.Р. Організація технічного сервісу обладнання ковбасних цехів: дипломна робота. Львів, 2025. 89 с. |
| Краткий осмотр (реферат): | The main factors of technological processes of sausage production are analyzed, the goal and objectives of the work, the sequence of its implementation are determined. The strategy of technical service of equipment of sausage workshops is substantiated, depending on the operating conditions and operating hours. The organizational and technological prerequisites for organizing technical service of equipment of sausage workshops are described, a plan of a universal site for performing technical maintenance and repair of technological machines and devices is proposed. |
| Описание: | Спеціальність 208 "Агроінженерія" |
| URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2925 |
| Располагается в коллекциях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Strugynskuy_mag.pdf | Спеціальність 208 "Агроінженерія" | 1,33 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.