Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2925Полная запись метаданных
| Поле DC | Значение | Язык |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Стружинський, Андрій Романович | - |
| dc.date.accessioned | 2025-12-17T14:02:08Z | - |
| dc.date.available | 2025-12-17T14:02:08Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Стружинський А.Р. Організація технічного сервісу обладнання ковбасних цехів: дипломна робота. Львів, 2025. 89 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2925 | - |
| dc.description | Спеціальність 208 "Агроінженерія" | uk_UA |
| dc.description.abstract | The main factors of technological processes of sausage production are analyzed, the goal and objectives of the work, the sequence of its implementation are determined. The strategy of technical service of equipment of sausage workshops is substantiated, depending on the operating conditions and operating hours. The organizational and technological prerequisites for organizing technical service of equipment of sausage workshops are described, a plan of a universal site for performing technical maintenance and repair of technological machines and devices is proposed. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.publisher | Львіський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Ґжицького | uk_UA |
| dc.subject | Ковбасний цех | uk_UA |
| dc.subject | Sausage shop | uk_UA |
| dc.subject | технічний сервіс | uk_UA |
| dc.subject | , technical service | uk_UA |
| dc.subject | ковбасні вироби | uk_UA |
| dc.subject | sausage products | uk_UA |
| dc.title | Організація технічного сервісу обладнання ковбасних цехів | uk_UA |
| dc.title.alternative | Organization of technical service for sausage factory equipment | uk_UA |
| dc.type | Other | uk_UA |
| Располагается в коллекциях: | ОС «Магістр» / Master's degree | |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Strugynskuy_mag.pdf | Спеціальність 208 "Агроінженерія" | 1,33 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.