Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2922
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЧернета, Святослав Романович-
dc.date.accessioned2025-12-17T13:40:23Z-
dc.date.available2025-12-17T13:40:23Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЧернета С.Р. Обгрунтування параметрів сховищ при зберіганні сільськогосподарської продукції: дипломна робота. Львів, 2025. 84 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2922-
dc.descriptionСпеціальність 208 "Агроінженерія"uk_UA
dc.description.abstractПроведено аналіз сучасного стану та проблеми післязбиральної обробки і зберігання зерна, класифікація технологічних прийомів і систем зберігання зерна. Висвітлено обґрунтування перспективних напрямків розвитку технологій зберігання зерна. Опрацьовані методики інженерного розрахунку основних параметрів сховища з радіальною та вертикальною продувкою зернової маси. Наведені результати лабораторно-експлуатаційних досліджень. Проведено визначення технологічних параметрів процесу активного вентилювання зерна. Обгрунтовані результати експериментальних досліджень видалення вологи в радіальному шарі зерна, та дослідження аеродинамічного опору.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвіський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Ґжицькогоuk_UA
dc.subjectСховищаuk_UA
dc.subjectWarehousesuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.subjectstorageuk_UA
dc.subjectсільськогосподарська продукціяuk_UA
dc.subjectagricultural productsuk_UA
dc.titleОбгрунтування параметрів сховищ при зберіганні сільськогосподарської продукціїuk_UA
dc.title.alternativeJustification of storage parameters for storing agricultural productsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Cherneta_mag.pdfСпеціальність 208 "Агроінженерія"2,53 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.