Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2311
Название: Формування продуктивності сортів сої залежно від способу сівби
Другие названия: Soybean Variety Productivity Formation depending on the Sowing Method
Авторы: Сенчук, Сергій Олегович
Ключевые слова: соя
soybean
сорт
variety
спосіб сівби
sowing method
структура врожаю
crop structure
Дата публикации: 2024
Издательство: ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ
Библиографическое описание: Сенчук С.О. Формування продуктивності сортів сої залежно від способу сівби: кваліфікаційна робота. Львів. 2024. 90 с.
Краткий осмотр (реферат): Дослідження проводили упродовж 2023-2024 рр. в умовах Західного Лісостепу Чортківського р-ну Тернопільської обл. Передбачалось вивчити реакцію ранньостиглого сорту Романтика і середньораннього сорту Королева на способи сівби. З цією метою проводили спостереження за тривалістю періоду вегетації сої, визначали біометричні показники рослин, елементи структури врожаю, його рівень, фізичні й хімічні показники якості зерна, а також економічну й та енергетичну ефективність вирощування сортів сої. За результатами досліджень встановлено, що на чорноземі типовому малогумусному кращим способом сівби сої є звичайний рядковий з міжряддями 15 см. Урожайність сої сорту Романтика на цьому варіанті формувалась на рівні 32,4 ц/га, а в сорту Королева – 35,1 ц/га. За сівби звичайним рядковим способом рівень рентабельності становив 198 та 223 % відповідно у сортів Романтика і Королева. За сівби широкорядним способом рівень рентабельності знизився відповідно до 177 та 202 %
Описание: Спеціальність 201 «Агрономія»
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2311
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Senchuk_mag.pdfКваліфікаційна робота1,28 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.