Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2294
Название: Продуктивність буряків цукрових залежно від удобрення в умовах Львівської області
Другие названия: Sugar Beet Productivity depending on Fertilisation in Lviv Region
Авторы: Паталай, Михайло Михайлович
Ключевые слова: буряки цукрові
sugar beets
позакореневе підживлення
foliar fertilization
мікродобрива
microfertilizers
чорнозем опідзолений
podzolized black soil
маса коренеплодів
root crop mass
урожайність
yield
якість коренеплодів
root crop quality
Дата публикации: 2024
Издательство: Львівський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Паталай М.М. Продуктивність буряків цукрових залежно від удобрення в умовах Львівської області: кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024. 79 с.
Краткий осмотр (реферат): Представлено результати досліджень з вивчення впливу позакореневого підживлення буряків цукрових мікродобривами на мінеральному фоні на продуктивність культури в умовах чорнозему опідзоленого Західного Лісостепу. Доведено ефективність позакореневого застосування мікродобрив на фоні мінеральних добрив у збільшенні площі листкової поверхні буряків цукрових, маси коренеплодів та листків в період вегетації. Відзначено позитивний вплив застосування мінеральних добрив в нормі N150P110K200 та мікродобрив Intermag Буряк, 1,5 л/га + SmartGrow Borum-150, 3,0 л/га на зростання урожайності. За даного удобрення отримано 66,4 т/га коренеплодів, приріст до контролю становив 22,4 т/га. Збір цукру був на рівні 11,69 т/га, рівень рентабельності – 76,3 %.
Описание: Спеціальність 201 «Агрономія»
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2294
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Patalai_mag.pdfКваліфікаційна робота1,72 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.