Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2268
Название: | Дослідження фізико-механічних властивостей гички цукрових буряків з метою обгрунтування конструктивно-технологічних параметрів доочисника головок коренеплодів |
Другие названия: | Study of the physical and mechanical properties of sugar beet pulp with the aim of substantiating the structural and technological parameters of the post-cleaner of root crop heads |
Авторы: | Лазорко, Богдан Дмитрович |
Ключевые слова: | доочистка after-cleaning машина machine гичка gychka |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ |
Библиографическое описание: | Лазорко Б.Д. Дослідження фізико-механічних властивостей гички цукрових буряків з метою обгрунтування конструктивно-технологічних параметрів доочисника головок коренеплодів: дипломна робота. Львів, 2024. 61 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Запропоновано підвищення якості очищення головок коренеплодів цукрових буряків шляхом розробки конструкції та вибору раціональних параметрів доочисної системи коренезбиральної машини з використанням комбінованого щіткового очисника. Розроблено конструкцію щіткового очисника для доочистки головок коренеплодів. Запропоновано алгоритм чисельного розв'язку диференційних рівнянь математичної моделі. Методом чисельного і натурного експериментів з'ясовано вплив параметрів доочисника та фізико-механічних характеристик матеріалу на енергомісткість робочого процесу відділення залишків гички та якісний склад готового продукту. |
Описание: | Спеціальність 208 Агроінженерія |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2268 |
Располагается в коллекциях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Lazorko_mag.pdf | Спеціальність 208 Агроінженерія | 2,14 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.