Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2233
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСалацький, Святослав Ігорович-
dc.date.accessioned2025-02-20T08:57:58Z-
dc.date.available2025-02-20T08:57:58Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСалацький С.І. Дослідження параметрів тістомісильної машини для виробництва хлібобулочних виробів: кваліфікаційна робота. Дубляни: ЛНУП, 2024. 71 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2233-
dc.descriptionСпеціальність 133 "Галузеве машинобудування"uk_UA
dc.description.abstractПроведено огляд конструкцій існуючих тістомісильних машин вітчизняного та закордонного виробництва. На основі проведеного аналізу конструкцій визначені задачі дослідження. Розроблено теоретичні основи розрахунку машин для приготування тіста виконаних в блочній конструкції. Здійснено основи технологічного і конструктивного розрахунку робочих органів тістомісильної машини. В результаті проведеного моделювання параметрів тістомісильної машини, обґрунтовано її конструктивні параметри. Проведено аналіз виробничих небезпек при експлуатації обладнання у хлібопекарному цеху, розроблено логіко-імітаційну модель виникнення травматизму. В результаті виконання кваліфікаційної роботи здійснено розрахунки техніко-економічної оцінки конструкцій тістомісильної машини.uk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectтістомісильна машина, лінія, хлібобулочні вироби, тістоuk_UA
dc.subjectdough mixer, line, bakery products, doughuk_UA
dc.titleДослідження параметрів тістомісильної машини для виробництва хлібобулочних виробівuk_UA
dc.title.alternativeResearch on the parameters of a dough mixer for the production of bakery productsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Salatskyi_Smag.pdfСпеціальність 133 "Галузеве машинобудування"2,33 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.