Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2233
Назва: Дослідження параметрів тістомісильної машини для виробництва хлібобулочних виробів
Інші назви: Research on the parameters of a dough mixer for the production of bakery products
Автори: Салацький, Святослав Ігорович
Ключові слова: тістомісильна машина, лінія, хлібобулочні вироби, тісто
dough mixer, line, bakery products, dough
Дата публікації: 2024
Видавництво: Львівський національний університет природокористування
Бібліографічний опис: Салацький С.І. Дослідження параметрів тістомісильної машини для виробництва хлібобулочних виробів: кваліфікаційна робота. Дубляни: ЛНУП, 2024. 71 с.
Короткий огляд (реферат): Проведено огляд конструкцій існуючих тістомісильних машин вітчизняного та закордонного виробництва. На основі проведеного аналізу конструкцій визначені задачі дослідження. Розроблено теоретичні основи розрахунку машин для приготування тіста виконаних в блочній конструкції. Здійснено основи технологічного і конструктивного розрахунку робочих органів тістомісильної машини. В результаті проведеного моделювання параметрів тістомісильної машини, обґрунтовано її конструктивні параметри. Проведено аналіз виробничих небезпек при експлуатації обладнання у хлібопекарному цеху, розроблено логіко-імітаційну модель виникнення травматизму. В результаті виконання кваліфікаційної роботи здійснено розрахунки техніко-економічної оцінки конструкцій тістомісильної машини.
Опис: Спеціальність 133 "Галузеве машинобудування"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2233
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Salatskyi_Smag.pdfСпеціальність 133 "Галузеве машинобудування"2,33 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.