Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2233
Назва: | Дослідження параметрів тістомісильної машини для виробництва хлібобулочних виробів |
Інші назви: | Research on the parameters of a dough mixer for the production of bakery products |
Автори: | Салацький, Святослав Ігорович |
Ключові слова: | тістомісильна машина, лінія, хлібобулочні вироби, тісто dough mixer, line, bakery products, dough |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Львівський національний університет природокористування |
Бібліографічний опис: | Салацький С.І. Дослідження параметрів тістомісильної машини для виробництва хлібобулочних виробів: кваліфікаційна робота. Дубляни: ЛНУП, 2024. 71 с. |
Короткий огляд (реферат): | Проведено огляд конструкцій існуючих тістомісильних машин вітчизняного та закордонного виробництва. На основі проведеного аналізу конструкцій визначені задачі дослідження. Розроблено теоретичні основи розрахунку машин для приготування тіста виконаних в блочній конструкції. Здійснено основи технологічного і конструктивного розрахунку робочих органів тістомісильної машини. В результаті проведеного моделювання параметрів тістомісильної машини, обґрунтовано її конструктивні параметри. Проведено аналіз виробничих небезпек при експлуатації обладнання у хлібопекарному цеху, розроблено логіко-імітаційну модель виникнення травматизму. В результаті виконання кваліфікаційної роботи здійснено розрахунки техніко-економічної оцінки конструкцій тістомісильної машини. |
Опис: | Спеціальність 133 "Галузеве машинобудування" |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2233 |
Розташовується у зібраннях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Salatskyi_Smag.pdf | Спеціальність 133 "Галузеве машинобудування" | 2,33 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.