Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2226
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorШвець, Юрій Іванович-
dc.date.accessioned2025-02-18T09:20:28Z-
dc.date.available2025-02-18T09:20:28Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationШвець Ю.І. Формування продуктивності сортів сої залежно від строків сівби: магістерська робота. Львів. 2024. 100 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2226-
dc.descriptionСпеціальність 201 "Агрономія"uk_UA
dc.description.abstractДослідження проводили впродовж 2023-2024 рр. в умовах Західного Лісостепу. Програмою досліджень передбачалось вивчити реакцію ранньостиглих сортів сої Княжна і Діадема Поділля на строки сівби. Результати досліджень показали, що на чорноземі карбонатному малогумусному кращий строк сівби сої є за умови становлення рівня температурного режиму ґрунту на глибині 10 см 10-11°С. На цьому варіанті створювались найбільш сприятливі умови для росту й розвитку рослин, що сприяло формуванню їх максимальної фотосинтетичної та азотфіксуючої активності. Врожайність сої сорту Княжна та Діадема Поділля за сівби при температурі ґрунту 10-11°С формувалась на рівні відповідно 33,1 та 30,5 ц/га. На цьому варіанті спостерігався максимальний рівень рентабельності: 156 та 137 %, а коефіцієнт енергетичної ефективності становив 3,92 у сорту Княжна та 3,28 у сорту Діадема Поділля відповідно.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯuk_UA
dc.subjectсояuk_UA
dc.subjectsoybeanuk_UA
dc.subjectсортuk_UA
dc.subjectvarietyuk_UA
dc.subjectстроки сівбиuk_UA
dc.subjectsowing timeuk_UA
dc.subjectурожайністьuk_UA
dc.subjectproductivityuk_UA
dc.titleФормування продуктивності сортів сої залежно від строків сівбиuk_UA
dc.title.alternativeFormation of productivity of soybean varieties depending on sowing time.uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Shvets_mag.PDF.pdfКваліфікаційна робота1,36 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.