Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2155
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПатроник, Олександр Русланович-
dc.date.accessioned2025-02-06T20:15:03Z-
dc.date.available2025-02-06T20:15:03Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПатроник О. Р. «Тенденції та перспективи розвитку гастрономічного туризму в Україні». Кваліфікаційна робота за спеціальністю 242 Туризм і рекреація. Львів: ЛНУП, 2024. 75 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2155-
dc.description242 Туризм і рекреаціяuk_UA
dc.description.abstractАНОТАЦІЯ У кваліфікаційній роботі розглянуто зміст основних понять та етапи розвитку гастрономічного туризму, також зазначено основні напрямки діяльності, роль гастрономічного туризму на ринку туристичних послуг та переваги розвитку гастрономічного туризму в Україні. Подано методологічні аспекти наукових досліджень тенденцій та перспектив розвитку гастрономічного туризм в Україні. Проаналізовано особливості потенціалу розвитку гастрономічного туризму в Україні та за її межами, цільову аудиторію відвідувачів та найбільш привабливі об’єкти гастрономічного туризму. Надано загальну оцінку тенденцій розвитку гастрономічних фестивалів та гастротурів в регіонах України. Також у роботі наведено приклади гастрономічних фестивалів та гастрономічних турів, які користуються популярністю серед туристів. На основі результатів досліджень у кваліфікаційній роботі визначено актуальні проблеми становлення та розвитку гастрономічного туризму в Україні, визначено нові можливості та перспективи розвитку гастрономічного туризму у післявоєнний період в Україні. ANNOTATION The qualification work considers the content of the basic concepts and stages of development of gastronomic tourism, also indicates the main areas of activity, the role of gastronomic tourism in the market of tourist services and the benefits of gastronomic tourism development in Ukraine. The methodological aspects of scientific research on trends and prospects for the development of gastronomic tourism in Ukraine are presented. The peculiarities of the potential for the development of gastronomic tourism in Ukraine and abroad, the target audience of visitors and the most attractive objects of gastronomic tourism are analyzed. A general assessment of the trends in the development of gastronomic festivals and gastronomic tours in the regions of Ukraine is provided. The paper also provides examples of gastronomic festivals and gastronomic tours that are popular among tourists. Based on the results of the research, the qualification work identifies the current problems of the formation and development of gastronomic tourism in Ukraine, identifies new opportunities and prospects for the development of gastronomic tourism in the post-war period in Ukraine.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectкулінарні традиціїuk_UA
dc.subjectculinary traditionsuk_UA
dc.subjectгастрономіяuk_UA
dc.subjectgastronomyuk_UA
dc.subjectгастрономічний туризмuk_UA
dc.subjectgastronomic tourismuk_UA
dc.subjectкулінарний майстер-класuk_UA
dc.subjectculinary master classuk_UA
dc.subjectгастрономічний турuk_UA
dc.subjectgastronomic touruk_UA
dc.subjectгастрономічний фестивальuk_UA
dc.subjectgastronomic festivaluk_UA
dc.titleТенденції та перспективи розвитку гастрономічного туризму в Україні Trends and Prospects for the Development of Gastronomic Tourism in Ukraineuk_UA
dc.title.alternativeTrends and Prospects for the Development of Gastronomic Tourism in Ukraineuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Кваліфікаційна робота Патроник О..pdf1,64 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.