Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2153
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorНестор, Соломія Володимирівна-
dc.date.accessioned2025-02-06T19:42:21Z-
dc.date.available2025-02-06T19:42:21Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationНестор С.В. Стан та перспективи розвитку ресторанного господарства Кваліфікаційна робота за спеціальністю 242 Туризм. Львів: ЛНУП, 2024. 101 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2153-
dc.description242 Туризмuk_UA
dc.description.abstractАНОТАЦІЯ Кваліфікаційна робота присвячена вивченню стану та перспективам розвитку ресторанного господарства. В першому розділі «Теоретико-методологічні основи розвитку ресторанного господарства в Україні» розкрито теоретико-методологічні основи розвитку ресторанного господарства в Україні, розглянуто суть і поняття розвитку підприємств у сфері ресторанного бізнесу, охарактеризовано класифікація і типи підприємств ресторанного господарства в Україні, описано методологію та методи досліджень розвитку ресторанного господарства в Україні . У другому розділі «Аналіз розвитку ресторанного господарства в Україні» проаналізовано розвиток ресторанного господарства в Україні. Подано загальну характеристику діяльності закладів ресторанного бізнесу в Україні під час війни. Проаналізовано основнi тeндeнцiї pозвитку peстоpaнного бiзнeсу в Укpaїнi. Охарактеризовано використання інформаційно-комунікаційних технологій в ресторанному бізнесі. У третьому розділі «Проблеми та перспективи розвитку ресторанного господарства в індустрії туризму» розроблено низку рекомендацій щодо шляхів розвитку ресторанного господарства в індустрії туризму. Визначено проблеми розвитку та запропоновано шляхи ефективного функціонування ресторанного господарства України. Визначено вплив факторів зовнішнього та внутрішнього середовища на діяльність ресторанів в Україні. ANNOTATION The qualification work is devoted to the study of the state and prospects of development of the restaurant industry. In the first chapter "Theoretical and Methodological Foundations of the Development of the Restaurant Industry in Ukraine" the theoretical and methodological foundations of the development of the restaurant industry in Ukraine are revealed, the essence and concept of the development of enterprises in the restaurant business are considered, the classification and types of restaurant business enterprises in Ukraine are described, the methodology and methods of research on the development of the restaurant industry in Ukraine are described. The second section "Analysis of the development of the restaurant business in Ukraine" analyses the development of the restaurant business in Ukraine. A general description of the activities of restaurant business establishments in Ukraine during the war is given. The main trends in the development of the restaurant business in Ukraine are analysed. The use of information and communication technologies in the restaurant business is described. In the third section "Problems and prospects of development of the restaurant business in the tourism industry" a number of recommendations are developed regarding ways to develop the restaurant business in the tourism industry. The problems of development are identified and ways of effective functioning of the restaurant business in Ukraine are proposed. The influence of external and internal environment factors on the activity of restaurants in Ukraine is determin.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectrestaurant business,uk_UA
dc.subjectсистемаuk_UA
dc.subjectsystemuk_UA
dc.subjectстратегічне управлінняuk_UA
dc.subjectstrategic managementuk_UA
dc.subjectмеханізмuk_UA
dc.subjectmechanismuk_UA
dc.subjectтуристський бізнесuk_UA
dc.subjecttourism businessuk_UA
dc.subjectресторанний закладuk_UA
dc.subjectrestaurant establishmentuk_UA
dc.titleСтан та перспективи розвитку ресторанного господарстваuk_UA
dc.title.alternativeThe state and prospects of the restaurant industry developmentuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Диплом Нестор.pdf1,68 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.