Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/209
Название: Вплив злиттів та поглинань на конкурентоспроможність транснаціональних корпорацій.
Другие названия: Impact of amalgamation and acquisition on the competitive capacity of transnational corporations.
Авторы: Склепкович, Христина Михайлівна
Ключевые слова: злиття та поглинаня
amalgamation and acquisition
транснаціональні корпорації
transnational corporations
Дата публикации: 2021
Издательство: Львівський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Склепкович Х.М. Вплив злиттів та поглинань на конкурентоспроможність транснаціональних корпорацій: магістерська робота. Дубляни, 2021. 92 с.
Краткий осмотр (реферат): Вплив злиттів та поглинань на конкурентоспроможність транснаціональних корпорацій. Склепкович Х.М. Кваліфікаційна робота магістра. Кафедра міжнародних економічних відносин та маркетингу Дубляни, Львівський НАУ, 2021. Розглянуто теорії конкурентоспроможності, особливості ТНК як форми міжнародного підприємництва, методичний підхід до оцінювання доцільності процесів злиття та поглинання. Проаналізовано фактори розвитку транснаціонального бізнесу в розвинутих країнах, світові тенденції злиття та поглинання, зроблено оцінку конкурентоспроможності ТНК на основі злиття та поглинання. На основі проведеного аналізу запропоновано особливості становлення та розвитку ринку злиттів і поглинань в Україні, оцінку впливу процесів злиттів і поглинань на конкурентоспроможність національної економіки. Проаналізовано стан та заходи поліпшення виробничої санітарії і гігієни праці в міжнародних компаніях, пожежну безпеку, обґрунтовано організаційно-технічні рекомендації з охорони праці
Описание: Спеціальність 292 "Міжнародні економічні відносини"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/209
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Sklepkovych_mag.pdfКваліфікаційна робота3,69 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.