Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1647
Название: Практикум лабораторний «Хімія. Частина – Аналітична хімія: якісний аналіз»
Другие названия: Chemistry. Part – Analytical Chemistry: Qualitative Analysis
Авторы: Мазурак, Оксана
Шкумбатюк, Роман
Лень, Юлія
Ключевые слова: якісні реакції виявлення іонів
qualitative ion detection reactions
аналітичні групи катіонів та аніонів
analytical groups of cations and anions
груповий реагент
group reagent
систематичний аналіз
systematic analysis
аналітичний ефект
analytical effect
концентрація розчину
concentration of the solution
Дата публикации: 2024
Издательство: Львівський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Мазурак О.Т., Шкумбатюк Р. С., Лень Ю.Т. Практикум лабораторний «Хімія. Частина – аналітична хімія: якісний аналіз». [Електронний ресурс]: навч. посіб. Дубляни: Львівський національний університет природокористування, 2024. 71 с.
Краткий осмотр (реферат): Навчальний посібник з курсу «Хімія» (частина – аналітична хімія), підготовлений доцентами кафедри екології Львівського національного університету природокористування к.т.н. Мазурак О.Т., к.т.н. Шкумбатюком Р. С. та зав. відділу досліджень матеріалів, речовин і виробів Львівського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України к.х.н. Лень Ю.Т. Навчальний посібник укладений відповідно до типової навчальної програми з курсу «Хімія», розрахований на студентів вищих закладів освіти нехімічних спеціальностей, зокрема, агарного профілю, які навчаються за освітньо-професійними програмами «Агрономія», «Захист і карантин рослин», «Садівництво та виноградарство», «Садово-паркове господарство», а також екологічного «Екологія» та спеціальності «Технології захисту навколишнього середовища»). Посібник також буде корисним для науковців зооветеринарного та агрохімічного профілю, а також спеціалістів лабораторій сільськогосподарських підприємств і фермерських господарств. Навчальний посібник складається з п’ятьох частин. Перша – це виклад основного теоретичного матеріалу, що необхідний для розуміння предмету та усвідомленого виконання лабораторного аналізу. Всі інші частини посібника присвячені експериментальній аналітичній практиці якісного аналізу (методики якісних реакцій катіонів та аніонів, їх аналіз, систематичний аналіз катіонів та аналіз невідомої речовини). Для кращого засвоєння навчального матеріалу до кожної теми подано запитання для самоконтролю знань, а також короткий термінологічний словник, предметний покажчик , тести для самоперевірки та засвоєння матеріалу.
Описание: 201 Агрономія, 202 Захист і карантин рослин, 203 Садівництво та виноградарство, 206 Садово-паркове господарство, 101 Екологія , 183 Технології захисту навколишнього середовища».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1647
Располагается в коллекциях:Аграрні та природничі науки / Agricultural and Natural Sciences

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
посібник -практикум аналітика якісний аналіз.pdfЛабораторний практикум1,27 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.