Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1470
Название: Науково-теоретичні та практичні засади організації обліку та аудиту грошових коштів у**************************», місто Львів
Другие названия: Scientifically theoretical and practical principles of organization of accounting and audit at the state specialized economic enterprise *********.
Авторы: Лозинський, Андрій Степанович
Ключевые слова: грошові кошти
cash
готівка
cash
рахунки в банку
bank accounts
облік
accounting
аудит
auditing
Дата публикации: 2024
Издательство: Львівський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Лозинський А.С. Науково-теоретичні та практичні засади організації обліку та аудиту грошових коштів у**************************», місто Львів: магістерська робота. Львів, 2024. 83с.
Краткий осмотр (реферат): У дипломній роботі висвітлено поняття, суть і функції грошових коштів, основні завдання, що на них покладено. Опрацьовано законодавчі акти і літературні джерела, які регулюють питання обліку і аудиту грошових коштів. З’ясовано процес формування та складання основних звітів підприємства, що допомагають аналізувати грошовий потік. Проаналізовано основні фінансово-господарські показники діяльності лісогосподарського підприємства та показники фінансового стану. Проведено дослідження щодо динаміки і структури грошового потоку, оцінки показників виробничої діяльності та аналіз оборотних активів за їх ліквідністю. Обґрунтовано використання комп’ютерних технологій для автоматизації аудиту і підвищення рівня комп’ютерної грамотності для користувачів. Запропоновано методи вдосконалення обліку грошових коштів з використанням сучасних технічних засобів.
Описание: Спеціальність 071 "Облік і оподаткування"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1470
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Lozunskuj_Mag.pdfКваліфікаційна робота1,7 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.