Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1466
Название: Вдосконалення управління місцевими бюджетами в умовах децентралізації (на прикладі Жидачівської міської територіальної громади Львівської області).
Другие названия: Improvement of Local Budget Management in Terms of Decentralization (Sample of the Zhydachiv City Territorial Community, Lviv Region)
Авторы: Данилишин, Роман Тарасович
Ключевые слова: територіальна громада
territorial community
бюджет
budget
управління
management
децентралізація
decentralization
доходи
revenues
видатки
expenditures
фінансова спроможність
financial capacity
податки
taxes
Дата публикации: 2024
Издательство: Львівський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Данилишин Р.Т. Вдосконалення управління місцевими бюджетами в умовах децентралізації (на прикладі Жидачівської міської територіальної громади Львівської області): магістерська робота. Львів, 2024. 77с.
Краткий осмотр (реферат): У ході дослідження ми з'ясували суть та особливості місцевих бюджетів України та визначено принципи управління ними. Було розглянуто аспекти децентралізації влади та її вплив на фінансове становище реформованих територіальних структур; визначили стан та проблеми управління місцевими бюджетами в країні, вивчили процес планування та контролю місцевого бюджету на прикладі Жидачівської міської територіальної громади, ознайомилися з особливостями формування фінансових ресурсів цієї громади. Досліджено структуру доходів і видатків бюджету громади; ми обчислили фінансові показники, проаналізували параметри, що визначають рівень фінансової спроможності громади та запропонували ряд заходів, які можуть покращити управління місцевими бюджетами як на загальнодержавному рівні
Описание: Спеціальність 072 "Фінанси, банківська справа та страхування"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1466
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Дипломна робота Данилишин (1).pdfКваліфікаційна робота1,56 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.