Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1465
Название: Теоретико-методичні засади організації бухгалтерського обліку та аудит реалізації продукції, робіт і послуг у фермерському господарстві ххххх Самбірського району Львівської області.
Другие названия: Theoretical and Methodological Principles of Accounting and Auditing of Sales of Products, Works and Services in the Farm “****”, Sambir District, Lviv Region
Авторы: Кара, Олена Олександрівна
Ключевые слова: сільськогосподарське підприємство
agricultural enterprise
організація і методика обліку
accounting organization and methodology
реалізація продукціі, робіт і послуг
product, work, and service sales
фінансові результати
financial results
облікова політика
accounting policy
аудит
audit
автоматизація
automation
Дата публикации: 2024
Издательство: Львівський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Кара О.О. Теоретико-методичні засади організації бухгалтерського обліку та аудит реалізації продукції, робіт і послуг у фермерському господарстві ххххх Самбірського району Львівської області: магістерська робота. Львів, 2024. 82с.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто проблемні аспекти організації та методики обліку і аудиту реалізації продукції, робіт і послуг у сільськогосподарському підприємстві, досліджено та проаналізовано порядок первинного, аналітичного і синтетичного обліку реалізації продукції, який здійснюється в агропідприємстві, запропоновано шляхи вдосконалення обліку реалізації продукції, робіт та послуг в частині якості облікової інформації про формування і розподіл доходів від реалізації продукції, автоматизації обліку реалізації продукції у середовищі інформаційної системи «BAS Бухгалтерія», рекомендовано методичні підходи до обліку в частині інформації про фінансові результати діяльності підприємства, а також заходи з покращення методики проведення аудиту.
Описание: Спеціальність 071 "Облік і оподаткування"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1465
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Kara_Mag.pdfКваліфікаційна робота1,91 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.