Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1461
Название: Облік і аудит процесу формування фінансових результатів та розподілу прибутку у фермерському господарстві ххххх Львівської області.
Другие названия: Accounting and audit of the process of financial results formation and income distribution at****, Lviv region.
Авторы: Глушко, Жанна Русланівна
Ключевые слова: сільськогосподарське підприємство
agricultural enterprise
фермерське господарство
farm
фінансові результати
financial results
дохід
income
витрати
expenses
прибуток
profit
облікова політика
accounting policy
бухгалтерський облік
accounting
бухгалтерські рахунки
accounting accounts
аудит
audit
цифровізація
digitization
Дата публикации: 2024
Издательство: Львівський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Глушко Ж.Р. Облік і аудит процесу формування фінансових результатів та розподілу прибутку у фермерському господарстві ххххх Львівської області: магістерська робота. Львів, 2024. 88с.
Краткий осмотр (реферат): У кваліфікаційній роботі досліджено сучасні особливості організації, методики обліку і аудиту фінансових результатів та механізм розподілу прибутку в умовах реформування бухгалтерського обліку та стрімкого розвитку економіки. Розглянуто проблему обчислення фінансових результатів та вдосконалення їх обліку, поняття доходи та витрати. Проведено діагностику основних економічних показників виробничогосподарської діяльності ФГ ххххх Львівської області. Запропоновано заходи із удосконалення облікової політики господарства та аудиту в умовах цифровізації, оптимізацію документування операцій з фінансовими результатами та науково-методичні розробки в їх розрізі. За результатами дослідження в кваліфікаційній роботі обґрунтовані пропозиції щодо визначення раціональної системи поняття фінансових результатів та їх обліку.
Описание: Спеціальність 071 "Облік і оподаткування"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1461
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Glushko_Mag.pdfКваліфікаційна робота2,13 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.