Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1432
Название: «Облік і контроль витрат та виходу продукції зернових культур у фермерському господарстві хххххх Ковельського району Волинської області».
Другие названия: Accounting and control over costs and outcomes of grain crops production at the farmstead *** Kovel district, Volyn region
Авторы: Романів, Анастасія Миколаївна
Ключевые слова: облік витрат
cost accounting
контроль
control
вихід продукції
output
зернові культури
grain crops
діджиталізація
digitalization
Дата публикации: 2024
Издательство: Львівський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Романів А.М. «Облік і контроль витрат та виходу продукції зернових культур у фермерському господарстві хххххх Ковельського району Волинської області»: магістерська робота. Львів, 2024. 86с.
Краткий осмотр (реферат): У роботі висвітлені організаційно-методичні питання обліку та контролю витрат та виходу продукції зернових культур у ФГ хххххх. В повній мірі, розкрито сутність витрат, їх класифікація та розмежування з поняттям «собівартості»: Проаналізовано елементи системи обліку витрат та виходу продукції зернових культур у ФГ хххххх: фінансовий стан, склад первинних документів, регістри обліку, систему рахунків і форми звітності з метою їх удосконалення. Вважаємо, що дієвим механізмом підвищення ефективності фінансово-господарської діяльності ФГ є розробка системи внутрішнього контролю COSO-ERM. Запропонували шляхи автоматизації обліку за допомогою програми BAS АГРО та сформулювали основні підходи ведення обліку та контролю витрат та виходу продукції зернових культур.
Описание: Спеціальність 071 "Облік і оподаткування"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1432
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Романів А_ mag.pdfКваліфікаційна робота2,3 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.