Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1430
Название: Облік виробництва і калькулювання собівартості продукції рослинництва у товаристві з обмеженою відповідальністю «*******» Львівського району Львівської області».
Другие названия: Accounting of production and calculation of the cost price of crop-growing products at ****, Lviv district, Lviv region
Авторы: Причина, Петро Богданович
Ключевые слова: Продукція рослинництва
Crop production
облік
accounting
управлінський облік
management accounting
витрати
costs
собівартість
cost
Дата публикации: 2024
Издательство: Львівський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Причина П.Б. Облік виробництва і калькулювання собівартості продукції рослинництва у товаристві з обмеженою відповідальністю «*******» Львівського району Львівської області»: магістерська робота. Львів, 2024. 99с.
Краткий осмотр (реферат): Дане дослідження на здобуття освітнього ступеня «Магістр» присвячене вивченню витрат та методиці визначення фактичної собівартість продукції рослинництва як об’єктів бухгалтерського обліку. Здійснено аналіз стану та тенденцій розвитку аграрного сектору України та Львівської області в частині виробництва продукції рослинництва в сучасних умовах економічно-фінансового стану, проведено оцінку дійсного стану організації обліку виробництва продукції рослинництва та методики визначення її собівартості, як засобу оперативного управління основного виробництва у товаристві з обмеженою відповідальністю «*******» Львівського району Львівської області. Запропоновано удосконалення економічного механізму стійкого розвитку підприємництва в галузі рослинництва на інноваційній основі в сучасних умовах, розроблено організаційно-методичні аспекти формування облікової політики щодо витрат на виробництво продукції рослинництва та висвітлено процес автоматизації бухгалтерського обліку та виробничих процесів галузі рослинництва.
Описание: Спеціальність 071 "Облік і аудит"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1430
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pruchuna_ Mag.pdfКваліфікаційна робота1,32 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.