Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1419
Название: «Теорія і методологія обліку нематеріальних активів у товаристві з обмеженою відповідальністю хххх Львівського району Львівської області в умовах інституційних перетворень»
Другие названия: Theory and methodology of accounting of non-material resources at ***Ltd, Lviv district, Lviv region under conditions of institutional transformations
Авторы: Заріцький, Олег Миколайович
Ключевые слова: сільськогосподарське підприємство
agricultural enterprise
МСФЗ
IFRS
організація обліку
accounting organization
облік нематеріальних активів
intangible assets accounting
облікова політика
accounting policy
види вартості
types of costs
оцінка
evaluation
інституційні перетворення
institutional transformations
Дата публикации: 2024
Издательство: Львівський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Заріцький О.М. «Теорія і методологія обліку нематеріальних активів у товаристві з обмеженою відповідальністю хххх Львівського району Львівської області в умовах інституційних перетворень»: магістерська робота. Львів, 2024. 82с.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто організаційні та методологічні положення обліку нематеріальних активів на підприємстві в умовах інституційних перетворень, досліджено та проаналізовано облік нематеріальних активів, який здійснюється в агропідприємстві, зокрема його практичні і теоретичні аспекти, запропоновано шляхи вдосконалення організації та методології облікового забезпечення нематеріальних активів, зокрема вдосконалення облікової політики за операціями з нематеріальними активами в умовах інституційних перетворень, а також покращення автоматизації ведення обліку на підприємстві, що, на нашу думку, сприятиме кращому відображенню виробничо–господарської діяльності суб’єкта господарювання в обліку, запровадженню нових технологій в обліковий процес.
Описание: Спеціальність 071 "Облік і оподаткування"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1419
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Zaritskiiy_Mag.pdfКваліфікаційна робота2,21 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.