Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1401
Название: «Організаційні та методичні засади обліку, аналізу і аудиту грошових потоків і фінансового стану в ………….. Золочівського району Львівської області»
Другие названия: Organizational and methodological principles of accounting, analysis and audit of money flows and financial state at Kniazhi Lany Ltd, Zolochiv district, Lviv region.
Авторы: Неварених, Ігор Валерійович
Ключевые слова: грошові кошти
cash
організація обліку
accounting
готівка
cash
поточний рахунок
current account
первинний
primary
синтетичний і аналітичний облік
synthetic and analytical accounting
аудит
audit
облікова політика
accounting policy
автоматизація обліку
automation of accounting
Дата публикации: 2024
Издательство: Львівський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Неварених І.В. «Організаційні та методичні засади обліку, аналізу і аудиту грошових потоків і фінансового стану в ………….. Золочівського району Львівської області»: магістерська робота. Львів, 2024. 94с.
Краткий осмотр (реферат): Досліджуються теоретичні засади формування і використання грошових коштів на сільськогосподарських підприємствах. Проведено аналіз структури та ефективності використання готівки і коштів на поточному рахунку в банку у ......... Золочівського району Львівської області. Розглядається організація системи первинного обліку наявності та руху коштів в досліджуваному підприємстві, методика аналітичного, синтетичного обліку та відображення у звітності грошових коштів, здійснення контролю за наявністю і витрачанням коштів на різні потреби господарства. Розроблені положення з формування ефективної облікової політики в частині обліку грошових коштів. Обґрунтовано економічну вигідність запровадження автоматизованої системи обліку коштів на підприємстві.
Описание: Спеціальність 071 "Облік і Оподаткування"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1401
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Nevarenych_Mag.pdfКваліфікаційна робота1,45 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.