Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1288
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМаксімов, Олег Олександрович-
dc.date.accessioned2024-04-07T18:21:20Z-
dc.date.available2024-04-07T18:21:20Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМаксімов О. О. Урожайність і поживна цінність листостеблової маси сортів люцерни посівної. Дубляни, 2024 р. 90 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1288-
dc.descriptionСпеціальність 201 "Агрономія"uk_UA
dc.description.abstractОб’єктом досліджень була листостеблова маса люцерни, яку вивчали на предмет продуктивності та поживності, для чого аналізували її хімічний склад. І як показали лабораторні дослідження стеблостій люцерни сорту Крено містить більше сухої речовини, сирих протеїну, жиру, золи, а також безазотистих екстрактивних речовин, а сорту Раміна ‒ сирої клітковини. Продуктивність листостеблової маси у сорту Крено на 11,1 % була більшою, ніж у сорту Раміна і за два роки вирощування дозволила отримати на 13,4 % більше урожаю.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвіський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectурожайністьuk_UA
dc.subjectyielduk_UA
dc.subjectпоживністьuk_UA
dc.subjectnutritionuk_UA
dc.subjectлистостеблова маса люцерниuk_UA
dc.subjectleaf mass of alfalfauk_UA
dc.titleУрожайність і поживна цінність листостеблової маси сортів люцерни посівноїuk_UA
dc.title.alternativeYield and nutritional value of leaf mass of alfalfa seed varietiesuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Maksimov_mag(1).pdfКваліфікаційна робота642,8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.