Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1288
Назва: Урожайність і поживна цінність листостеблової маси сортів люцерни посівної
Інші назви: Yield and nutritional value of leaf mass of alfalfa seed varieties
Автори: Максімов, Олег Олександрович
Ключові слова: урожайність
yield
поживність
nutrition
листостеблова маса люцерни
leaf mass of alfalfa
Дата публікації: 2024
Видавництво: Львіський національний університет природокористування
Бібліографічний опис: Максімов О. О. Урожайність і поживна цінність листостеблової маси сортів люцерни посівної. Дубляни, 2024 р. 90 с.
Короткий огляд (реферат): Об’єктом досліджень була листостеблова маса люцерни, яку вивчали на предмет продуктивності та поживності, для чого аналізували її хімічний склад. І як показали лабораторні дослідження стеблостій люцерни сорту Крено містить більше сухої речовини, сирих протеїну, жиру, золи, а також безазотистих екстрактивних речовин, а сорту Раміна ‒ сирої клітковини. Продуктивність листостеблової маси у сорту Крено на 11,1 % була більшою, ніж у сорту Раміна і за два роки вирощування дозволила отримати на 13,4 % більше урожаю.
Опис: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1288
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Maksimov_mag(1).pdfКваліфікаційна робота642,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.