Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1255
Название: Проектування кліматичної підсистеми системи управління розумним будинком
Другие названия: Designing the climatic subsystem of the smart house control system
Авторы: Глинянський, Віталій Володимирович
Ключевые слова: розумний будинок
smart home
інформаційна система
information system
інтернет речей
internet of things
кліматичне обладнання
climatic equipment
імітаційне моделювання
simulation modeling
Дата публикации: 2024
Издательство: Львівський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Глинянський В.В. Проектування кліматичної підсистеми системи управління розумним будинком: кваліфікаційна робота. Львів, 2024. 70 с.
Краткий осмотр (реферат): Метою кваліфікаційної роботи є визначення основних цілей, методів та інструментів управління кліматичними параметрами в житлових приміщеннях, а також проектування кліматичної підсистеми інформаційної системи розумного будинку. Об’єктом дослідження є алгоритми, програми та обладнання, необхідні для надійної та ефективної роботи кліматичної підсистеми розумного будинку. Предмет дослідження вивчає особливості проектування та використання кліматичної підсистеми розумного будинку. Під час виконання кваліфікаційного дослідження ретельно вивчено предметну сферу та проаналізовано основні кліматичні параметри житлових приміщень, визначено способи їх контролю та регулювання з урахуванням існуючих аналогів та оцінки їх функціональних можливостей. Виконано комплексне обґрунтування впровадження та практичного використання кліматичної підсистеми в розумному будинку. У рамках кваліфікаційної роботи розглянуто такі елементи, як хмара ІоТ та мікропроцесорна управляюча платформа, для покращення функціональності кліматичної підсистеми розумного будинку. Виконано проектування та імітаційне моделювання кліматичної підсистеми у відповідності до існуючих методик. Викладено питання охорони праці та оцінено економічну ефективність прийнятих рішень.
Описание: Спеціальність 126 "Інформаційні системи та технології"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1255
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Glynanskyi_mag.pdf29,17 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.