Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1230
Название: Удосконалення технології утилізації автомобілів
Другие названия: Improvement of recycling technology cars
Авторы: Гриниха, Михайло Андрійович
Ключевые слова: автомобіль
car
утилізація
utilization
технологія
technology
Дата публикации: 2024
Издательство: Львівський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Гриниха М. А. Удосконалення технології утилізації автомобілів : кваліфікаційна робота. Львів, 2024. 73 с.
Краткий осмотр (реферат): У кваліфікаційній роботі розглянуті технології утилізації автомобілів та запропонований варіант удосконаленої технологічної схеми переробки лому з використанням сучасного інформаційного методу X-ray сепарації, що дозволило збільшити глибину переробки цієї сировини. Виконаний аналіз досвіду шредерної технології утилізації автомобілів у розвинених країнах Світу та обґрунтовано необхідність використання цієї технології в Україні. Розглянуті основні методи видової сепарації що використовують при утилізації автомобілів що вийшли з експлуатації та особливості утилізації та рециклінгу різних типів сировини. Запропонована технологічна схема переробки лому кольорових металів та їх сплавів яка ґрунтується на основі сучасного інформаційного методу x-ray сортування матеріалів, яка дозволила зменшити кількість залишку що не переробляться від 34 до 17 %.
Описание: Спеціальність 274 "Автомобільний транспорт"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1230
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Grunuha_mag.pdfМагістерська робота1,94 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.