Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1227
Название: Обгрунтування параметрів безступінчатої фрикційної передачі транспортних засобів малої потужності
Авторы: Пуківський, Андрій Юрійович
Ключевые слова: фрикційна передача
friction transmission
варіатор
variator
коробка передач
gearbox
Дата публикации: 2024
Издательство: Львівський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Пуківський А. Ю. Обгрунтування параметрів безступінчатої фрикційної передачі транспортних засобів малої потужності : кваліфікаційна робота. Львів, 2024. 61 с.
Краткий осмотр (реферат): У даній кваліфікаційній роботі проаналізовано літературні джерела та проведено огляд існуючих коробок передач, що використовуються в трансмісіях транспортних засобів. Наведено будову безштифтових механічних передач і принцип їх розрахунку. Проведено дослідження за допомогою ПК для встановлення залежності впливу кінематичних параметрів фрикційних передач на зміну їх розмірів. У розділі охорони праці аналізуються аварійні та травматичні ситуації, які можуть виникнути під час технічного обслуговування автомобіля. Розглянуто заходи щодо захисту населення у надзвичайних ситуаціях. В економічній частині даної роботи була проведена оцінка розробки та застосування безступінчатої дробової трансмісії в трансмісіях автомобілів щодо собівартості виробництва та рентабельності проекту в цілому.
Описание: Спеціальність 274 "Автомобільний транспорт"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1227
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pukivskyj_mag.pdfМагістерська робота1,03 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.