Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1163
Название: Удосконалення технології відновлення корпусних деталей сільськогосподарської техніки залізненням
Другие названия: Improvement of the technology of restoration of body parts of agricultural machinery by fertilizing
Авторы: Ковалевський, Антон Юрійович
Ключевые слова: технологія відновлення
recovery technology
корпусні деталі
body parts
залізнення
Ironing
Дата публикации: 2024
Издательство: ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ
Библиографическое описание: Ковалевський А.Ю. Удосконалення технології відновлення корпусних деталей сільськогосподарської техніки залізненням: дипломна робота. Львів, 2024. 78с.
Краткий осмотр (реферат): В дипломній роботі було проведено аналіз конструктивних особливостей корпусних, їх характерні дефекти та сособи відновлення отворів під підшипники. Аналіз показав, що всі існуючі способи металопокриттів, що застосовуються для відновлення посадкових отворів, у тому числі під підшипники, в автомобільних корпусних деталях, повною мірою не відповідають сучасним вимогам, які висуваються до якості продукції, яка випускається ремонтною галуззю. Проведено теоретичні та експериментальні дослідження, які підтверджують, що для забезпечення надійної роботи агрегатів необхідне не тільки відновлення розмірів посадкових отворів корпусних деталей, а й відновлення їхнього взаємного розташування. Проведено дослідження впливу режимів електролізу на експлуатаційні властивості електролітичного покриття залізо-мідь. Встановлені математичні залежності показників властивостей факторів процесу дозволяють отримувати покриття із заданими значеннями дотичної сили різання, міцності зчеплення з матеріалом основи, мікротвердості, процентного вмісту міді в покритті, зносостійкості.
Описание: Спеціальність 208 "Агроінженерія"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1163
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Kovalevsky_mag.pdf208 "Агроінженерія"3,54 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.